Home > Yleinen > Yhteiskumppanimme Omnia järjestää Yrittäjän ammattitutkintoa maahanmuuttajataustaisille yrittäjille

Maahanmuuttaja, haluatko yrittäjäksi? Tarvitsetko apua yrityksen perustamisessa? Haluatko tukea yrityksesi kehittämisessä? Tule mukaan yrittäjävalmennukseen.
Kohti yrittäjyyttä – be an entrepreneur -valmennusohjelma! on sinulle, joka haluat perustaa yrityksen tai olet juuri perustanut sen. Koulutuksessa saat tietoa yrittäjyydestä Suomessa, teet yrityksesi liiketoiminnalle suunnitelman, tuotteistat oman osaamisesi, laadit markkinointisuunnitelman ja saat tietoa yrityksen rahoituksesta.

Valmennus sisältää työpajoja, asiantuntijapuheenvuoroja, keskusteluja, harjoituksia, itsenäistä opiskelua ja vertaisoppimista sekä ryhmä-, pienryhmä- ja yksilöohjausta.

Valmennus sisältää työpajoja, asiantuntijapuheenvuoroja, keskusteluja, harjoituksia, itsenäistä opiskelua ja vertaisoppimista sekä ryhmä-, pienryhmä- ja yksilöohjausta. Saat tukea ja valmiuksia yrittäjänä toimimiseen, palvelujen muotoiluun ja kehittämiseen sekä tavoitteellisesta ja kannattavasta toiminnasta. Lisäksi opit monipuolisia menetelmiä, joita voit soveltaa käytännön työhösi. Tunnistat omat vahvuutesi ja kehittämisalueesi. Valmennusohjelma toteutetaan pääosin suomeksi, mutta voit tehdä tehtäväsi englanniksi.

Hae koulutukseen tästä linkistä

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*