Home > Yleinen > Esma ry osana Nuorisotyötä raiteilla-hanketta

Esma ry:n jalkautuvat nuorisotyöntekijät aloittavat leppävaaran alueella jalkautumistyön. Jalkautumistyön tavoiteena on kohdata niitä nuoria, joita ei tavoiteta nuorten palveluiden parista. Näidän nuorten ääni halutaan saada kuuluviin ja samalla halutaan lisätä aikuisten ja nuorten keskinäistä ymmärrystä. Jalkautuessaan hankkeen nuorisotyöntekijät kartoittavat myös nuorten liikkumista, seuraavat nuorisoilmiöitä ja edesauttavat turvallista sekä sujuvaa matkustamista.

Nuoria ohjataan Nuorten palveluihin. Ohjaamotalosta  alle 29- vuotiaat nuoret saavat henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta sekä omaan tilanteensa sopivaa tukea liittyen työllistymiseen, opiskeluun, arjen hallintaan, tai oman tulevaisuuden suunnitteluun.

Järjestöstämme jalkautuu 2 osa-aikaista työntentekijää, jotka liikkuvat yhdessä Espoon nuorisotyöntekijöiden kanssa Suur-leppävaaran alueella. Jalkautuminen aloitetaan Sellon kirjastosta.

Lisätietoja jalkautuvasta nuorisotyöstä voi tiedustella sähköpostitse tai soittamalla tähän numeroon.

info@espoomaahanmuuttajat.fi

puh: 045 355 1873 tai 046 622 6207

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*